ТИП НА ДЕНОТ: (05.06.2021,15:00) МИДЕЛФАРТ – ФРЕМ

ОЧЕКУВАМЕ НАЈМАЛКУ ПО ЕДЕН ГОЛ НА ДВЕТЕ СТРАНИ

Данска, Дивизија 2, 05.06.2021: Миделфарт – Фрем ТИП ГГ

Резултат: 

За денешен тип на денот го избравме натпреварот помеѓу Миделфарт и Фрем од рамките на данската Дивизија 2 – група 1. Миделфарт играше променливо низ целата сезона, па затоа сега се наоѓаат на 5-та позиција и се уште немаат обезбедено сигурен пласман во Плеј оф. За Фрем важи истото, но мора да нагласиме дека во последно време овој тим попушти и игра катастрофално. Како и да е, овде немаме фаворит, па затоа решивме да ви дадеме предлог на голови. Наш предлог е ГГ, а тоа може да го изиграте во 22Bet со коефициент од 1.62.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*