ТИП НА ДЕНОТ: (19.04.2021,18:30) БАСТИА – СПОРТИНГ ЛИОН

БАСТИА ЗА ДИРЕКТЕН ПЛАСМАН ВО ПОВИСОК РАНГ

Франција, Национал Лига, 19.04.2021: Бастиа – Спортинг Лион ТИП 1

Резултат: 1-0

За денешен тип на денот го избравме натпреварот помеѓу Бастиа и Спортинг Лион од рамките на француската Национал лига. Бастиа е на одличното второ место на табелата и има реални шанси за директен пласман едно ниво погоре. Спортинг Лион е на дното на табелата, а и тие имаат сосема солидни шанси за опстанок, но конкуренцијата им е огромна. Бастиа овде е фаворит и очекуваме победа за нив на овој натпревар. Наш предлог е 1, а тоа може да го изиграте во 22Bet со коефициент од 1.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*