ТИП НА ДЕНОТ: (02.04.2021,16:00) ТОРКВЕЈ – РОШДЕЈЛ

ТОРКВЕЈ ЗА ПЛАСМАН ВО ПОВИСОК РАНГ

Англија, Национал Лига, 02.04.2021: Торквеј – Рошдејл ТИП 1

Резултат: 

За денешен тип на денот го избравме натпреварот помеѓу Торквеј и Рошдејл од рамките на англиската национал лига. Торквеј е во горниот дел на табелата и се бори за пласман во повисок ранг. Рошдејл од друга страна е надвор од црвената зона, но сепак им требаат уште бодови за сигурен опстанок. Сметаме дека гостите бодовите треба да ги бараат на друго место, а очекуваме доминација на домаќините. Наш предлог е 1, а тоа може да го изиграте во 22Bet со коефициент од 1.57.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*