ТИП НА ДЕНОТ: (04.03.2021,19:00) ФУЛАМ – ТОТЕНХЕМ

ТОТЕНХЕМ ЗА ДА ОСТАНЕ ВО ТРКАТА ЗА ЕВРОПА

Англија, Премиер лига, 04.03.2021: Фулам – Тотенхем ТИП 2

Резултат: 0-1

За денешен тип на денот го избравме натпреварот помеѓу Фулам и Тотенхем од рамките на англиската Премиер лига. Фулам се наоѓа на во црвената зона и дефинитивно ќе има големи проблеми околу опстанокот оваа сезона. Тотенхем од друга страна заостана во борбата за Европа, но сепак се уште не е ништо изгубено, па имаат шанси да се вратат на стартото место. Како и да е, овде Тотенхем не смее да изгуби бодови, па затоа предлагаме победа за нив. Наш предлог е 2, а тоа може да го изиграте во 22Bet со коефициент од 2.10.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*