ТИП НА ДЕНОТ: (24.01.2021,21:00) СТ. ЕТИЕН – ЛИОН

ЛИОН ЗА ОПРАВДУВАЊЕ НА ГРЕШКИТЕ

Франција, Прва лига, 24.01.2021: СТ. Етиен – Лион ТИП 2

Резултат: 0-5

За денешен тип на денот го избравме натпреварот помеѓу Ст. Етиен и Лион од рамките на француската елитна лига. Ст. Етиен е во многу катастрофална серија од резултати, а некако Лион не им е идеална шанса за прекин на таа среија. Од друга страна гостите потфрлија во последните два натпревари и сега очекуваме да ја оправдаат грешката и повторно да започна победничка серија. Наш предлог е 2, а тоа може да го изиграте во 22Bet со коефициент од 1.48.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*