ТИП НА ДЕНОТ: (15.01.2021,19:30) СПОРТИНГ – РИО АВЕ

СПОРТИНГ ЗА ОДЛИЧНА ПРЕДНОСТ

Португалија, Прва лига, 15.01.2021: Спортинг – Рио Аве ТИП 1

Резултат: 

За денешен тип на денот го избравме натпреварот помеѓу Спортинг и Рио Аве од рамките на португалската прва лига. Спортинг има одлична предност на лидерската позиција, а нивната главна цел е да завршат тука на крајот на сезоната. Од друга страна, Рио Аве во последното коло стаив крај на лошата серија така што успеа да го победи тимот на Портимоненсе. Овде без многу дилеми очекуваме доминација на домаќините. Наш предлог е 1, а тоа може да го изиграте во 22Bet со коефициент од 1.49.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*