ТИП НА ДЕНОТ: (14.01.2021,18:45) ФЕНЕРБАХЧЕ – КАШИМПАША

ФЕНЕРБАХЧЕ НЕ БИ ТРЕБАЛО ДА ИМА ПРОБЛЕМИ

Турција, Куп, 14.01.2021: Фенербахче – Кашимпаша ТИП 1

Резултат: 1-0

За денешен тип на денот го избравме натпреварот помеѓу Фенербахче и Кашимпаша од рамките на турскиот Куп. Фенербахче играше доста слабо цела сезона, но во последно време мора да признаеме дека се подобрија и дека влегоа во одлична серија резултати. Кашимпаша од друга страна нема некои високи амбиции за домашниот куп, па поради тоа сметаме дека Фенербахче овде не би требало да има проблеми. Наш предлог е 1, а тоа може да го изиграте во 22Bet со коефициент од 1.42.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*