Тенис понудата е одлична, но и бонус понудата на Bet365 не смее да се пропушти

Сведоци сме во последно време на одлична тенис понуда на дневно ниво, па поради тоа најдобрата онлајн обложувалница Bet365 ни понуди фантастична прилика за големи добивки.

Имено, за љубителите на комбо тикетите (тикет со повеќе натпревари) на тенис, оваа обложувалница нуди одличен бонус на добивката.

Се што треба да направите е:

1. Да се обложите на најмалку два тенис натпревари на конечен исход, прв сет победник или било каков сет облог

2. Да го уплатите тикетот

3. Бонусот автоматски ви се додава во состојбата за повлекување на Bet365 најкасно 24 часа откако ќе биде изигран последниот натпревар.

Распоред на бонус:

 • 2 натпревари – 5% бонус
 • 3 натпревари – 7.5% бонус
 • 4 натпревари – 10% бонус
 • 5 натпревари – 15% бонус
 • 6 натпревари – 20% бонус
 • 7 натпревари – 25% бонус
 • 8 натпревари – 30 % бонус
 • 9 натпревари – 35% бонус
 • 10 натпревари – 40% бонус
 • 11 натпревари – 45% бонус
 • 12 и повеќе натпревари – 50% бонус

Услови и правила за користење

 • Понудата важи за натпревари од Гренд Слем, АТП, ВТА, Челинџер турни како и Дејвис и Фед Куп.
 • Бонусот е достапен одма за повлекување
 • Тикетот уплатен со бесплатни кредити не е квалификуван за оваа понуда
 • Бонусот нема да ви биде доделен ако направите Cash Out

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*