Што се уплаќа денес? (08.09.2020)

Уплатата често е одличен показател за добивка, се надеваме дека така ќе биде и денес.

Данска – Англија 2 @2.15

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 97.970 евра. За победа на Англија се уплатени 81%, за победа на домаќинот завршиле 9% од уплатата, додека за реми уплатени се само 10%.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*