Малери и махери на колото

малери и махери

И овој понеделник ги издвоивме малерите и махерите од изминатото коло.

Малер 1

Фантастичен комбо тикет изигран за само 20 денари. Овој играч на натпреварот Сантош – Фламенго типувал Х било кога, но за жал натпреварот заврши 0-1 во првото полувреме, а исто така и на крај.

Малер 2

Каква штета. За уплата од 50 денари на два тикети за само еден гол овој играч не добива 100.000 МКД. Жално!

Mахер 1

Браво за овој играч. Погодил 22 натпревари со знакот вкупно голови 2+ и за уплата од 60 денари со доби скоро 7500 денари. За убаво да се трошат!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*