Само за постоечки корисници во 22Bet: Секој петок бонус до 6000 денари!

22Bet неодамна се појави на пазарот, но со фантастичната понуда за обложување и високите бонуси привлече многу корисници.

Тие сега имаат фантастична понуда која е наменета за сите регистрирани корисници.

Имено, сите што ќе направат депозит во петок од 00:00 – 23:59 ќе добијат 100% бонус на нивната сметка, но најмногу до 6000 денари.

Услови и правила за користење

  • Клиентите имаат право на само еден 100% бонус во износ до 6,000 денари во петок
  •  Бонусот се впишува автоматски на сметката на клиентот откако ќе се изврши бараниот депозит, освен ако полето “Не сакам никакви бонуси“ не е штиклирано.
  •  За да може да се повлекуваат средства од сметката на клиентот, износот на бонусот мора да биде уплатен 3 пати во рамки на комбинациски облози во рок од 24 часа по впишувањето на бонусот. Секој комбинациски облог мора да содржи 3 или повеќе настани. Барем 3 настани во секој комбинациски облог мора да се со коефициент од 1.40 или повисоко.
  •  Ако се повлечени било какви средства пред да е направен депозитот, бонусот “Петочен Reload“ нема да биде впишан на сметката.
  •  Ако условите на бонусот не се исполнат во рок од 24 часови откако е впишан, бонусот ќе се смета за ништовен и сите добивки од бонусот ќе бидат поништени.
  •  Бонусот може да се користи само на спортски настани.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*