ТИП НА ДЕНОТ: (12.08.2020,19:00) ЃУРГАРДЕН – МЈАЛБИ

ДОМАЌИНОТ Е ФАВОРИТ

Шведска, Прва лига, 12.08.2020: Ѓургарден – Мјалби ТИП 1

Резултат: 

За денешен тип на денот го избравме натпреварот помеѓу Ѓургарден и Мјалби од рамките на шведската Прва лига. Ѓургарден може да кажеме дека ја започна оваа сезона одлично и се наоѓа на горниот дел од табелата. Од друга страна Мјалби е на средината на табелата и нема кој знае каков учинок досега. Домаќините се фаворити и очекуваме лесна победа за нив. Наш предлог е 1, а тоа може да го изиграте во 22Bet со коефициент од 1.58.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*