ТИП НА ДЕНОТ: (05.08.2020,18:00) ВИНТЕРХУР – БАВОИС

ГОЛОВИ ВО ШВАЈЦАРСКИОТ КУП

Швајцарија, Куп, 05.08.2020: Винтерхур – Бавоис ТИП 3+

Резултат: 4-0

За денешен тип на денот го избравме натпреварот помеѓу Винтерхур и Бавоис од рамките на швајцарскиот Куп. Винтерхур во споредба со денешниот противник е многу поквалитетен тим бидејќи игра во повисок ранг. Бавоис е дел од промоција лигата на Швајцарија и не може да се пофали со кој знае какви резултати. Ние овде и покрај тоа што домаќините се фаворити одлучивме да тиуваме на голови. Наш предлог е 3+, а тоа може да го изиграте во 22Bet со коефициент од 1.53.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*