ТИП НА ДЕНОТ: (03.08.2020,20:30) ЦИРИХ – ТУН

ТУН СО ПОБЕДА ОБЕЗБЕДУВА ОПСТАНОК

Швајцарија, Супер лига, 03.08.2020: Цирих – Тун ТИП 2

Резултат: 

За денешен тип на денот го избравме натпреварот помеѓу Цирих и Тун од рамките на швајцарската Супер лига. Цирих веќе обезбеди опстанок и овој натпревар за нив нема никакво резултатско значење бидејќи не можат ниту горе, а ниту долу. Од друга страна на Тун им треба победа доколку сакаат 100% опстанок. Наш предлог е 2, а тоа може да го изиграте во 22Bet со коефициент од 1.70.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*