ТИП НА ДЕНОТ: (02.08.2020,20:45) ЏЕНОВА – ВЕРОНА

ЏЕНОВА ЗА ОПСТАНОК

Италија, Серија А, 02.08.2020: Џенова – Верона ТИП 1

Резултат: 

За денешен тип на денот го избравме натпреварот помеѓу Џенова и Верона од рамките на италијанската Серија А. Џенова се наоѓа веднаш над црвената зона со еден бод предност, па доколку сака сигурен опстанок мора да победи на овој натпревар. Верона е на сигурно и овој натпревар за нив нема никакво резултатско значење. Наш предлог е 1, а тоа може да го изиграте во 22Bet со коефициент од 1.50.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*