ТИП НА ДЕНОТ: (01.08.2020,13:30) АБЕРДИН – РЕНЏЕРС

РЕНЏЕРС Е ПОКВАЛИТЕТЕН ТИМ

Шкотска, Премиер лига, 01.08.2020: Абердин – Ренџерс ТИП 2

Резултат: 

За денешен тип на денот го избравме натпреварот помеѓу Абердин и Ренџерс од рамките на шкотскиот шампионат. Ова е прв натпревар, односно со овој дуел започнува првенството. Абердин направи голема пауза откако настана пандемијата, додека Ренџерс играше и контролни натпревар. Гостите се поквалитетен тим и веруваме дека сезоната ќе ја започнат со победа. Наш предлог е 2, а тоа може да го изиграте во 22Bet со коефициент од 1.44.