За да започнете со обложување на интернет вие најпрво треба да изберете онлајн обложувалница, а тоа може да ви биде полесно доколку ги прочитате нашите рецензии за најголемите онлајн обожувалници.

Откако ќе се регистрирате на некоја онлајн обложувалница, повеќе нема да морате да пребарувате во понудите од локалните обложувалници, ниту да чекате во ред за да го уплатите тикетот.

Секоја онлајн обложувалница е достапна на различни јазици, а некои го содржат и македонскиот јазик, па така тоа го олеснува процесот на функционирање на тој сајт.

Секојдневно се зголемува бројот на корисници кои користат обложување на интернет, препознавајќи ги предностите кои ги нуди овој вид на кладење.

Најсоновни се:

  • Подобри коефициенти за разлика од локалните обложувалници
  • Обложување во живо на голем број настани
  • Работно време 24/7
  • Нема чекање
  • Најразлични бонуси
  • Се обложувате на се што ќе посакате
  • Најразлични програми за лојалност, награди и бесплатни опклади

обложување на интернет

Обложување на интернет – Регистрација

Се што ви е потребно за да се регистрирате во некоја онлајн обложувалница е пристап на интернет. Регистрацијата е многу едноставна и потполно бесплатна, а со процесот на регистрација, вие потоа немате никаква обврска кон обложувалницата.
Внесете ги основните информации, (име презиме, адреса, е-маил, мобилен телефон), потоа внесете го вашето корисничко име и пасворд преку кој ќе ви биде овозможен пристап на сајтот.

Откако се регистриравте на е-маил ќе ви пристигне порака со вашите податоци и линк за потврда. Со кликањето на тој линк, вашата сметка е спремна. Внесете го корисничкото име и лозинката и спремни сте за почеток.

Обложување на интернет – Уплата

Следниот чекор е уплатата на пари на вашата сметка. Доколку сте избрале обложувалница од нашите препораки, тогаш одговорно тврдиме дека вашите податоци и пари се 100% сигурни. Најпрво изберете метод за уплата, кредитна картичка, Skrill, банкарски трансфер или слично.

Најсоновен метод е кредитна картичка. Тука ги внесувате 16-те предни цифри, датум на важност на картичката и задниот CVV код кој се состои од три бројки. Избирате сума за уплата и потврдувате. Парите се на вашата сметка за само неколку секунди.

обложување на интернет

Обложување на интернет – Исплата

Доколку имате добитен тикет, откако ќе заврши последниот натпревар во истиот момент парите ви се расположливи на вашата обложувачка сметка. Доколку тие пари сакате да ги повлечете, треба да започнете процес за исплата. Најчесто исплатата се врши на истиот начин како што се уплатени парите, а процесот трае од 2-3 работни дена. Откако исплатата ќе биде комплетирана, вие може да појдете на најблискиот банкомат и да си ги подигнете парите.

Како за уплатата, така и за исплатата, провизија немате на вашите пари. Колку што ќе си повлечете, толку ќе си добиете.

Процесот за обложување на интернет е многу едноставен, а исто така и практичен.