Регистрацијата на овој сајт нема да ви одземе повеќе од 2-3 минути, а тоа подразбира дека е лесен процес кој се завршува за исклучително кратко време. Тука ги имате сите опции како да изврште 1xBet регистрација.

Како да се регистрирам на 1xBet?

Постојат 4 начини како можете да се регистрирате на 1xBet во МКД.

Потребно е да имате интернет конекција, компјутер или мобилен телефон.

Одберете го начинот за регистрација во оваа обложувалница што најмногу ви одговара. Пред да ја извршите регистрација, прочитајте ја рецензијата за 1xBet за да дознаете кои бонуси за кладење ги нуди, како и кои се предностите и недостатоците на оваа обложувалница.

Регистрација со 1 клик на 1xBet обложувалница

Овој вид на регистрација е наједноставен и се што треба да направите е да го кликнете копчето РЕГИСТРАЦИЈА, а веднаш потоа ќе ви се отвори нов прозорец со вашето корисничко име и пасворд.

1xbet регистрација со 1 клик

Регистрација на 1xBet по телефон

Со овој начин вие го регистрирате вашиот телефонски број каде што ќе ви пристигнат преку СМС порака вашите податоци, односно корисничкото име и пасворд. Во полето Confirmation code го внесувате вашиот код кој го добивте по пат на СМС и регистрацијата е комплетирана.

1xbet регистрација по телефон

Регистрација на 1xBet по е-маил

Ова можеби е најсложениот тип на регистрација. Треба да внесете точни податоци, корисничко име и лозинка. Системот за регистрација ќе ви испрати пораката на е-маил со линк за потврда да го потврдите вашиот акаунт. Линкот за потврда е активен одреден временски период и доколку не ја извршите потврдата вашиот акаунт може да биде блокиран.

1xbet регистрација по е-маил

Регистрација преку социјални мрежи

Исто така постои и опција за регистрација на нов профил во 1xBet и тоа преку профилот на социјалните мрежи. Практично, избирате која социјална мрежа ја сакате од долунаведените, се логирате на таа мрежа и добивате сметка на 1xBet. Најкористените социјални мрежи во МКД не се понудени. Искрено, овој начин ние лично не го препорачуваме, поради тоа што подоцна знае да биде побарана верификација и дополнително комплицирање на процесот.

регистрација преку социјални мрежи