Ова е облог каде не можете да поставите облог за победа на домашниот тим, а доколку домашниот тим победи, парите ви се рефундираат.
Пример:
Арсенал-Сандерленд, без облог за домашен тим
X: Коефициент 1.50
2: Коефициент 2,50
Во случај да победи Арсенал, ви се враќа влогот, без разлика дали сте играле X или 2.