Бонусите на онлајн обложувалниците се една од главните причини зашто се подобри од локалните обложувалници, а на оваа страна може да го најдете секој актуелен бонус за интернет обложувалница, казино бонус и друго.

Истиот тој бонус може да го добиете само со еден клик на промо банерот и регистрација ( отварање сметка) на интернет обложувалницата со исполнување на условите за добивање бонус. Најчестите бонуси кои може да ги сретнеме во понудата на онлајн обложувалниците се:

  • Бесплатни облози
  • Бонус без депозит
  • Добредојде бонус
  • Бонус за лојалност
  • Бонуси по разни основи

За време на големите натпреварувања, како што се светско првенство во фудбал, европско првенство во фудбал и слично, онлајн обложувалниците знаат да постават други правила за користење на бонусот. Во поглед на правилата и условите за користње на бонусот, нашата препорака е одма да ги контактирате службите за грижа на корисници, па така со нив да се консултирате за бонусот.

Најважното што треба да го прашате е тоа кои се правилата за користње, дали бонусот важи за земјата во која живеете, бидејќи  во последно време поголемиот број на онлајн обложувалници ги забранија сите видови на бонус за жителите на балканот. Не мора да значи дека обложувалницата нема да ви понуди бонус, но ние сакаме само да ви дадеме совет за да бидете сигурни во тоа.

Доколку онлајн обложувалницата која ви се допаѓа нема понуда за бонус за нови корисници, нашиот предлот е да отворите сметка и да не правите веднаш уплата. Во наредните неколку дена, направете неколку пати најава и одјава и испратете им е-маил до службите во врска со бонус итн.

На тој начин, вие ќе им дадете до знаење дека сте заинтересирани за нивната понуда, односно сте отвориле сметка кај нив, а тие на тој начин ќе направат обид за да ве задржат и да ве придобијат како нивни клиент со тоа што одма ќе направат специјална понуда само за вас, било тоа да биде одредена сума на средства што ќе ви ја кредитираат на вашата сметка, било бесплатни облози и сл. ( пр. Доколку направите уплата и ја изгубите ќе ви се врати во рок од 24 часа) и сл.

Бесплатни облози

Онлајн обложувалниците располагаат со доста широка понуда и се обидуваат на секој можен начин да ги првилечат корисниците да станат дел од нивното семејство. Како што погоре напишавме, постојат повеќе видови на бонус, но овде ќе кажеме неколку реченици за бонусот наречен „Бесплатни облози“.

Овој вид на бонус обложувалниците го нудат се со цел да ве направат задоволни. „Бесплатните облози“ во превод значи дека ви се доделуваат средства на вашата сметка и истите тие средства може да ги искористете на спортско обложување. Обично овој вид на бонус има одредени рестрикции, па така пред да го искористете пожелно е да ги прочитате правата и условите за користење на овој бонус.

freebet

Бонус без депозит

Овој вид на бонус го има во многу онлајн обложувалници. Најчесто го даваат онлајн обложувалници кои не се толку многу познати, па се обидуваат на овој начин да ве заинтригираат и да ве придобијат. Ова е добра шанса која може да ја искористете.

Се разбира и самото име кажува, не е потребно да направите уплата за да го добиете бонусот, доволно е само да се регистрирате и да ги контактирате службите за корисничка поддршка за понатамошни упатства. Овој бонус ќе ви овозможи да стекнете добивка без воопшто да ја ризикувате вашата готовина.

Пред да го земете овој бонус добро прочитајте ги правилата и условите за користење, најчесто за повлекување на средствата потоа треба да исполнете одредени услови, односно да ја направите вашата прва уплата, па потоа уплатата и бонусот да ги изиграте неколку пати и за да на крајот направите повлекување, односно исплата.

Бонус за добредојде

99% од онлајн обложувалниците во својата понудата го имаат овој вид на бонус. Бонусот за добредојде всушност значи дека кога ќе направете регистрација на обложувалницата и кога ќе ја направете првата уплата, вашето салдо ќе се зголеми во зависност од понудата, било 50%, 60% па дури и 100%.

Во превод ова значи дека вие правите уплата 10евра, а добивате 20. Како што погоре напишавме ова е една од главните причини за да играте онлајн, а не во локалните обложувалници. Како и секој бонус, така и овој има одредени услови за користње. Најчесто тоа е вкупната сума од уплатата и бонусот да ги вложете неколку пати пред да направите исплата.

welcome

Бонус за лојалност

Неколку од познатите онлајн обложувалници во својата понуда го имаат и овој вид на бонус. Бонусот за лојалност важи само за постоечките корисници, односно за корисниците кои редовно играат само на таа обложувалница.

За да го добиете овој бонус во сите обложувалници е различно, односно во некои треба да имате уплата од 5 евра секој ден во рок од 7 дена, во некои да имате потрошено над 50 евра во рок од 7 дена и слично. Со еден збор, онлајн обложувалниците знаат да ја ценат вашата лојалност и поради тоа ве наградуваат.

loyality

Бонус по разни основи

Овој бонус онлајн обложувалниците најчесто го даваат за време на одредени натпреварувања како што се Лига на Шампиони, прво коло во Премиер Лига, Светско Првенство, Гренд Слем во тенис и слично.  Најчесто овој бонус гласи: Ставете го својот влог пред да почне натпреварот и во истата вредност добијте бесплатно обложување во живо.

special

Бонусот е само една од многуте причини за играње онлајн. Доколку немате сеуште сметка во некоја онлајн обложувалница, прочитајте ги нашите рецензии за познатите обложувалници и одберете ја таа што вам ви одговара најмногу.