Фибоначи систем за обложување!

фибоначи систем

Фибоначи системот за обложување е систем на позитивна прогресија, а неговата основа е на Фибоначи низата. Со примена на Фибоначи системот за кладење, во случај на промашување го засилувате следниот влог, следејќи ја формулата на Фибоначи низата.

Фибоначи низата е: (0), 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21….

Секој следен број на Фибоначи низата е еднаков на збирот на претходните два броеви, што во превод значи дека во овој случај после 21 следува 34. (21+13)

Како се игра Фибоначи системот?

Првиот чекор е да го одредите вашиот влог. Нашата препорака е  да почнете со мал износ, како почетен влог, иако Фибоначи системот има благ раст на влогот за разлика од Мартингејл системот. Во случај на долга низа промашувања, може да се доведете во ситуација следниот влог да биде многу висок. Како и да е, доколку одлучите да го играте Фибоначи системот, бидете доста претпазливи. Почнете со вашиот почетен влог кој вие си го одредувате. Останувате на таа висина се додека погодувате. Кога ќе се случи промашување, следниот влог зголемете го според Фибоначи низата која ви е горе преставена. Ние за вас  издвоивме конкретен пример за употреба на Фибоначи системот. Погледнете во прилог.

Пример за Фибоначи систем

Одредуватее почетен влог од 10€.

  1. Тикет со влог од 10€ (добитен)
  2. Тикет со влог од 10€ (промашен) – После првото промашување почнете со Фибоначи низата (0 + почетниот влог) = 10€
  3. Тикет со влог од 10€ (добитен)
  4. Тикет со влог од 10€ (промашен) – Почнувате со Фибоначи низата (0 + почетниот влог) = 10€
  5. Тикет со влог од 10€ (промашен) – Продолжувате со Фибоначи низата (почетен влог + почетен влог) = 20€
  6. Тикет со влог од 20€ (промашен) – Продолжувате со Фибоначи низата ( 10+20) = 30€
  7. Тикет со влог од 30€ (промашен) – Продолжувате со Фибоначи низата (20+30) = 50€
  8. Тикет со влог од 50€…

На овој пример од 8 тикети, може да забележите бавен раст на влогот.

Предности на Фибоначи системот

Една од главните предности на овој систем е благиот раст на влогот, за разлика од другите системи, кои со нивна примена за релативно брзо време ќе стигнете до вртоглава цифра која треба да ја ставите како влог.

Недостатоци на Фибоначи системот

Како и секој систем со позитивна прогресија, така и Фибоначи системот бара внимателно управување со почетниот влог, бидејќи во случај на долга низа промашувања, наредниот влог може да ја надмине границата на вашата банка за кладење.

Испробај го Фибоначи системот во Bet365

Квоти за ЕУРО 2020


ДатумГрупаНатпреварTип 1 x 2
11.06.2021
21:00 ч.
Група АТурција - Италија
12.06.2021
15:00 ч.
Група АВелс Швајцарија
12.06.2021
18:00 ч.
Група БДанска Финска
12.06.2021
21:00 ч.
Група ББелгија Русија
13.06.2021
15:00 ч.
Група ДАнглија Хрватска
13.06.2021
18:00 ч.
Група ЦАвстрија Македонија
13.06.2021
21:00 ч.
Група ЦХоландија Украина
14.06.2021
15:00 ч.
Група ДШкотска Чешка
14.06.2021
18:00 ч.
Група ЕПолска Словачка
14.06.2021
21:00 ч.
Група ЕШпанија Шведска
15.06.2021
18:00 ч.
Група ФУнгарија Португалија
15.06.2021
21:00 ч.
Група ФФранција Германија
16.06.2021
15:00 ч.
Група БФинска Русија
16.06.2021
18:00 ч.
Група АТурција Велс
16.06.2021
21:00 ч.
Група АИталија Швајцарија
17.06.2021
15:00 ч.
Група ЦУкраина Македонија
17.06.2021
18:00 ч.
Група БДанска Белгија
17.06.2021
21:00 ч.
Група ЦХоландија Австрија
18.06.2021
15:00 ч.
Група ЕШведска Словачка
18.06.2021
18:00 ч.
Група ДХрватска Чешка
18.06.2021
21:00 ч.
Група ДАнглија Шкотска
19.06.2021
15:00 ч.
Група ФУнгарија Франција
19.06.2021
18:00 ч.
Група ФПортугалија Германија
19.06.2021
21:00 ч.
Група ЕШпанија Полска
20.06.2021
18:00 ч.
Група АИталија Велс
20.06.2021
18:00 ч.
Група АШвајцарија Турција
21.06.2021
18:00 ч.
Група ЦМакедонија Холандија
21.06.2021
18:00 ч.
Група ЦУкраина Австрија
21.06.2021
21:00 ч.
Група БФинска Белгија
21.06.2021
21:00 ч.
Група БРусија Данска
22.06.2021
21:00 ч.
Група ДХрватска Шкотска
22.06.2021
21:00 ч.
Група ДЧешка Англија
23.06.2021
18:00 ч.
Група ЕСловачка Шпанија
23.06.2021
18:00 ч.
Група ЕШведска Полска
23.06.2021
21:00 ч.
Група ФГерманија Унгарија
23.06.2021
21:00 ч.
Група ФПортугалија Франција
26.06.2021
18:00 ч.
1/8
Натпревар: 1
Втор од А – Втор од Б
26.06.2021
21:00 ч.
1/8
Натпревар: 2
Прв од А – Втор од Ц
27.06.2021
18:00 ч.
1/8
Натпревар: 3
Прв од Ц – Трет од Д/Е/Ф
27.06.2021
21:00 ч.
1/8
Натпревар: 4
Прв од Б – Трет од А/Д/Е/Ф
28.06.2021
18:00 ч.
1/8
Натпревар: 5
Втор од Д – Втор од Е
28.06.2021
21:00 ч.
1/8
Натпревар: 6
Прв од Ф – Трет од А/Б/Ц
29.06.2021
18:00 ч.
1/8
Натпревар: 7
Прв од Д – Втор од Ф
29.06.2021
21:00 ч.
1/8
Натпревар: 8
Прв од Е – Трет од А/Б/Ц/Д
02.07.2021
18:00 ч.
1/4
Натпревар: 1
Победник од 6 – Победник од 5
02.07.2021
21:00 ч.
1/4
Натпревар: 2
Победник од 4 – Победник од 2
03.07.2021
18:00 ч.
1/4
Натпревар: 3
Победник од 3 – Победник од 1
03.07.2021
21:00 ч.
1/4
Натпревар: 4
Победник од 8 – Победник од 7
06.07.2021
21:00 ч.
1/2
Натпревар: 1
Победник од 2 – Победник на 1
07.07.2021
21:00 ч.
1/2
Натпревар: 2
Победник од 4 – Победник од 3
11.07.2021
21:00 ч.
ФиналеПобедник од 1 – Победник од 2

Сите квоти за ЕУРО 2020 ТУКА

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*