Сабота, 12/06 - Фудбал, Исланд, Урвалсделид
12/06Стјарнан vs Валур1X2тип: 2
6 / 10 единици
08/06/2021 13:42
Валур е апсолутен фаворит на овој натпревар и очекуваме лесна победа за нив.
Стјарнан

Тимот на Стјарнан е во многу лоша позиција и досега нема остварено ниту една победа, па тој податок ги прави да бидат најголеми фаворити за елиминација во втора лига. Во моментов се на делба на последната позиција заедно со тимот на Кефлавик.

Валур

Валур е лидер на табелата, а и тоа им е сосема залсужено бидејќи досега немаат пораз, а во изминатите седум натпревари остварија пет победи и две реми што е солиден учинок, односно учинок кој не е за потценување.

Предлог

Валур е апсолутен фаворит на овој натпревар, па се друго освен победа за нив би било изненадување. Типуваме 2 со квота 1.64 во 22Bet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*