Петок, 18/09 - Фудбал, Белорусија, Вишаја Лига
18/09Смолевичи vs Рух Брест1X2тип: 2
6 / 10 единици
14/09/2020 09:06
Тимот на Рух Брест е фаворит во овој дуел, а тоа е со причина бидејќи домаќините играат многу слабо цела сезона.

Смолевичи


Сега откако белоруското првенство започнува да влегува во завршница, може да кажеме дека тимот на Смолевичи е главен кандидат за елиминација од лигата и преселба во едно пониско ниво на белорускиот фудбал. Имено, овој клуб досега во 21 коло има победено само 3 пати што навистина е премалку за било каков успех.


Рух Брест


Рух Брест игра доста променливо во текот на целата сезона. Овој тим моментално е на седмото место и заостанува 8 бода од третата позиција, поточно од позицијата која може да ги одведе во Европа. Како и да е, до крајот има уште многу и рано е да се суди.


Предлог


Рух Брест е фаворит во овој дуел, а има и причина за тоа. Ние типуваме 2 со квота 1.48 во 22Bet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*