Вторник, 14/01 - Фудбал, Англија, Лига 1
14/01Линколн Сити vs Болтон Вандерерс1X2тип: 1
7 / 10 единици
13/01/2020 10:13
Линколн има поголеми шанси за трите бода на овој натпревар.

Линколн


Линколн иако на почетокот на сезоната најавија дека ќе се борат за горните позиции на табелата и преселување во едно ниво погоре во англискиот фудбал, сепак ништо од тоа. Моментално се на втората половина и со навремен опстанок ќе бидат дефинитивно задоволни.


Болтон


Болтон оваа сезона ја започна со -12 бода поради одлуката на федерацијата и сега имаат вкупно 7 бода и се наоѓаат на последната 23-та позиција. Тие се најсериозни кандидати за елиминација и искрено и немаат шанси за опстанок.


Предлог


Овде очекуваме доминација на Линколн, па затоа и предлагаме победа за нив. Коефициентот за 1 во Bet365 изнесува 1.57.

Be the first to comment

Leave a Reply