Четврток, 15/08 - Фудбал, Меѓународен, УЕФА Европа Лига
15/08Ренџерс vs ФК МитјиландДа постигне погодок - двете екипитип: Да
9 / 10 единици
13/08/2019 08:52
Митиланд мора да оди на се или ништо, па затоа очекуваме отворен натпревар.

Ренџерс


Тимот на Ренџерс во првиот натпревар против Митиланд беше убедлив и победи со 4-2, а практично тоа значи деа ќе ја исполнат целта за плсман едно ниво погоре. Тие играат одлично и во домашното првенство, па започнаа со две победи.


Митиланд


Митиланд игра одлично, но во последниот натпревар од квалификациите потфрли и претрпи катастрофален пораз на домашен терен од Ренџерс. Сепак ништо не е заврешно, па веруваме дека ќе се борат до последен здив.


Предлог


Ренџерс не знае да игра затворено, а Митиланд мора да оди на се или ништо. Овде очекуваме уште еден отворен натпревар, па затоа типуваме ГГ со коефициент од 1.72 во Bet365.

Be the first to comment

Leave a Reply