Среда, 14/08 - Фудбал, Данска, 1ва Дивизија
14/08Вејле Болдклуб vs ФК ФредерикиаДа постигне погодок - двете екипитип: Да
7 / 10 единици
12/08/2019 14:31
Можеби домаќинот е фаворит, но нашиот предлог за овој натпревар е на голови.

Веље


Тимот на Веље оваа сезона ја започна шарено, па запиша победа, реми и пораз, а тоа доволно зборува за нивната неспремност. Главната цел за оваа сезона им е да обезбедат навремен опстанок, па со тоа би биле сосема задоволни.


Фредириција


Фредириција иако започна со пораз, сепак во наредните две кола ја оправда таа грешка и сега се конкурентни да се борат за првата позиција и преселба едно ниво погоре. Со оглед на тоа што конкуренцијата е голема, нив им претстои голема борба.


Предлог


Според нас, гостите се во поповолна позиција, но и домаќините не се за потценување. Наш предлог е ГГ, а коефициентот во 1xBet за тоа изнесува 1.67.

Be the first to comment

Leave a Reply