Вторник, 11/06 - Фудбал, Финска, Иконен
11/06Палокерхо-35 Ванта vs Јервенпе ПалосеураДа постигне погодок - двете екипитип: Да
8 / 10 единици
10/06/2024 12:57
Овде очекуваме отворен и ефикасен натпревар со најмалку по еден погодок на двете страни.

ПК35


После серијата лоши резултати, екипата на ПК35 запиша победа во последното коло против КаПа и успеаја минимално да победат со резултат од 0-1. Тие во моментов се на 8-та позиција, поточно првото сигурно место над црвената зона.


ЈаПС


ЈаПС нема пораз на последните четири натпревари, поточно во тој временски период запишаа две победи и две реми. Од досега изиграни 10 кола собраа 12 бода и тоа е доволно за да бидат на средината на табелата, амбициите на овој тим се насочени само кон навремен опстанок.


Предлог


Овде очекуваме отворен и ефикасен дуел со најмалку по еден погодок на двете страни. Коефициентот за ГГ во 22Bet изнесува 1.60.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*