Среда, 12/06 - Фудбал, Норвешка, Дивизија 1
12/06Стабаек Фудбал vs Мјендален ИФВкупно погодоци - над/подтип: Над 2.50
8 / 10 единици
10/06/2024 09:43
Овде очекуваме отворен и ефикасен натпревар со најмалку три погодоци.

Стабаек


Стабаек е на 8-та позиција во норвешката ОБОС лига. Овој тим имаше серија од две реми и два порази, но во последното коло запишаа победа против Согндал, а дополнителна предност им дава фактот дека имаат два натпревари помалку. За разлика од своите конкуренти.


Мјондален


Оовј тим е во криза. Тие немаат победа на последните четири натпревари, поточно во тој временски период запишаа два порази и две реми, па сега се наоѓаат над црвената зона и нивната цел е јасно, а тоа значи само навремен опстанок.


Предлог


Овде очекуваме отворен и ефикасен натпревар, па решивме да типуваме 3+ со квота 1.48 во Bet365.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*