Недела, 29/01 - Фудбал, Франција, Лига 1
29/01Ајачио vs Олимпик Лион1X2тип: 2
9 / 10 единици
26/01/2023 12:54
Лавовите овде се во улога на благи фаворити, но сепак сметаме дека ќе ги земат трите бода.

Ажаксио


Тимот на Ажаксио е дел од црвената зона и моментално е еден поголемите фаворити за елиминација. Иако имаат ист број бодови колку и Брест и Стразбург, сепак овде конкуренцијата е огромна и им претстои грчевита борба за опстанок.


Лион


Лавовите се на средината на табелата и зад себе дефинитивно ќе имаат уште една неуспешна сезона. Кога велиме неуспешна, мислиме на тоа дека ќе останат без излез во Европа што за нив е главен приоритет.


Предлог


Како и да е, ние сметаме дека Лион без поголеми проблеми ќе го надигра тимот на Ажаксио. Ние предлагаме 2 со квота 1.91 во Mozzart.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*