Недела, 27/11 - Фудбал, Шпанија, Сегунда Дивизија
27/11Картагена ФК vs СД ЕибарДа постигне погодок - двете екипитип: Да
7 / 10 единици
22/11/2022 15:17
И двете екипи знаат да изиграат ефикасно, па искрено очекуваме дека ќе постигнат најмалку по еден погодок.

Картагена


Тимот на Картагена во последните пет натпревари има само една победа и тоа јасно укажува на фактот дека се во лоша форма. Амбициите на овој тим се насочени кон горните позиции, поточно кон зоната која може да ги одведе во плеј оф за преселба во шпанската елита.


Еибар


Еибар добро се снаоѓа досега, но сепак заостанува од првата и втората позиција кои водат директно во Ла Лига. Овој тим на последните пет натпревари нема пораз, поточно во тој временски период запишаа три реми и две победи.


Предлог


Од гол разликата на двете екипи може да заклучиме дека се постигнува по еден и повеќе гол во просек по натпревар, па очекуваме и сега да биде така. Наш предлог е ГГ со квота 2.05 во 22Bet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*