Петок, 23/09 - Фудбал, Холандија, Ерстедивизија
23/09Хераклес vs Хелмонд СпортПолувреме/Крајтип: 1/1
6 / 10 единици
20/09/2022 09:25
Хераклес е апсолутен фаворит и очекуваме лесна победа за нив на овој натпревар.

Хераклес


Хераклес за оваа година има амбиции да направи успех, а тоа да им биде билет влез во елитниот ранг на холандскиот фудбал. Засега играат одлично и се наоѓаат на третата позциија на табелата. Мора да напомнеме дека во овој натпревар влегуваат со одлично расположение бидјеќи запишаа две победи во изминатите две кола.


Хелмонд


Хелмон е на 17-та позиција и досега имаат освоено 6 бода преку 2 победи, 0 реми и дури пет пораз. Како што стојат работите во моментов, тешко дека ќе стигнат до горните позиции, поточно до позициите кои гарантираат бараж за повисокиот ранг.


Предлог


Хераклес е апсолутен фаворит на овој натпревар и веруваме дека ќе победат без поголеми проблеми. Типуваме 1/1 со квота 1.90 во Mozzart.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*