Четврток, 23/06 - Фудбал, Финска, Иконен
23/06Сеинајоен Јалкапалокерхо vs ПЕПО Лапенранта1X2тип: 1
8 / 10 единици
21/06/2022 08:10
СЈК е огромен фаворит на овој натпревар, а искрено има и поквалитетен тим.

СЈК Актемиа


Тимот на СЈК Актемиа некако како да навлезе во мала криза. Најдобар показател за тоа ни се резултатите од последните три кола каде што овој тим нема победа, поточно во тој временски период запиша две реми и еден пораз.


ПЕПО


ПЕПО  со победа над Паргас во последното коло ја прекина лошата серија без победа. Тие во моментов се наоѓаат на долниот дел на табелата и дефинитивно ќе биде тешко да стигнат до позициите кои водат во плеј оф.


Предлог


Овде очекуваме СЈК Актемиа да победи без поголеми проблеми. Наш предлог е 1 со квота 1.60 во Bet365.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*