Сабота, 04/12 - Фудбал, Франција, Лига 1
04/12Лил vs Троа1X2тип: 1
6 / 10 единици
30/11/2021 08:59
Лил е фаворит на овој натпревар и очекуваме да ја оправда таа улога без поголеми проблеми.
Лил

Лил воопшто не личи на тимот од претходната сезона. Имено овој клуб во моментов е на средината на табелата, а во последно време игра катастрофално и не може да се пофали со некој учинок кој е за восхит.

Троа

Троа е на долниот дел на табелата и ако продолжат со вакво темпо дефинитивно ќе се соочат со проблеми околу опстанокот. Главната цел на овој клуб е да обезбеди што порано позиција која и следната сезона ќе ги остави во француската елита.

Предлог

Очекуваме Лил да победи на овој натпревар без поголеми проблеми и да ја оправда фаворитската улога. Наш предлог е 1 со квота 1.50 во William Hill.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*