Активни типови

Фудбал, Дери Сити vs Бохемиан
тип: Да постигне погодок - двете екипи, Да @ 2.05
од Viktor
Овде очекуваме двете екипи да постигнат најмалку по еден погодок на двете страни.
Фудбал, Кристиансунд БК vs Мосс ФК
тип: 1X2, 1 @ 1.55
од Viktor
Кристиансунд е фаворит на овој натпревар, па очекуваме да ја оправдаат таа улога.
Фудбал, Специја vs Хелас Верона
тип: Да постигне погодок - двете екипи, Да @ 1.95
од Viktor
Веруваме дека двете екипи ќе „притискаат“ и дека головите нема да изостанат на овој натпревар.
Фудбал, Њувелс Олд Бојс vs Унион Санта Фе
тип: Да постигне погодок - двете екипи, Да @ 2.38
од Viktor
Овде очекуваме отворен и ефикасен натпревар, со најмалку по еден погодок на двете страни.
Потврдени типови