Недела, 10/11 - Фудбал, Франција, Лига 1
10/11Олимпик Марсеј vs Олимпик ЛионДа постигне погодок - двете екипитип: Да
9 / 10 единици
07/11/2019 15:16
Во француското дерби очекуваме отворена игра и по еден гол на двете страни.

Марсеј


Марсеј ниту оваа сезона нема навреме да ги исполни своие примарни цели, а тоа е пласман во Лигата на шампиони. Веќе неколку сезони наназад, освен ПСЖ во Франција не се бори никој за титулата, па затоа на останатите екипи им се приоритет позициите кои водат во Европа.


Лион


Конечно Лион врза два добри резултати. Тие во изминатиот период играа катастрофално и запишаа многу негативни резултати кои им се одразија со пад на табелата. Во моментов Лион е точно на средината на табелата, но добро е тоа што не заостанува многу бодови зад топ пласираните екипи.


Предлог


Искрено Марсеј можеби е поблиску до победа, но ние решивме овде да го избегнеме конечниот тип. Наш предлог е ГГ со квота 1.68 во 22Bet.


Марсеј


Марсеј ниту оваа сезона нема навреме да ги исполни своие примарни цели, а тоа е пласман во Лигата на шампиони. Веќе неколку сезони наназад, освен ПСЖ во Франција не се бори никој за титулата, па затоа на останатите екипи им се приоритет позициите кои водат во Европа.


Лион


Конечно Лион врза два добри резултати. Тие во изминатиот период играа катастрофално и запишаа многу негативни резултати кои им се одразија со пад на табелата. Во моментов Лион е точно на средината на табелата, но добро е тоа што не заостанува многу бодови зад топ пласираните екипи.


Предлог


Искрено Марсеј можеби е поблиску до победа, но ние решивме овде да го избегнеме конечниот тип. Наш предлог е ГГ со квота 1.68 во 22Bet.

Be the first to comment

Leave a Reply