Четврток, 10/10 - Фудбал, Меѓународен, EURO Championship - Qual.
10/10Македонија vs Словенија1X2тип: 1
7 / 10 единици
07/10/2019 15:03
Македонија - Словенија
Македонија има одличен состав и сметаме дека се спремни за победа над Словенија.

Македонија


Македонската има многу добар состав и квалитетни играчи, па ако победат на овој натпревар ќе имаат големи шанси за пласман на Еуро 2020. Овој пат имаат тежок испит, бидејќи Словенија им е голем конкурент за пласман на европското првенство.


Словенија


Словенците имаат добри резултати зад себе, па нивниот досегашен скор е 3 победи, 2 реми и 1 пораз. Тие во последните три кола запишаа и исто толку и победи, па може да кажеме дека се во одлична форма.


Предлог


Овде очекуваме победа за Македонија. Можеби изгледа како тешка задача, но ние веруваме во нашите фудбалери и очекуваме 1 со квота 3.10 во Bet365.

Be the first to comment

Leave a Reply