Типови

Сабота, 12/01 - Фудбал, Франција, Лига 1
12/01Ница vs ФК БордоДа постигне погодок - двете екипитип: Да
8 / 10 единици
11/01/2019 14:57
Ница - Бордо
Овде сметаме дека гол-гол е најлогичен исход, бидејќи и на двата тима им се потребни бодови.
Ница

Ницаа оваа година имаше одличен почеток, но во последните неколку кола навлезе во криза. Тоа го докажуваат и резултатите, односно тие немаат победено на последните четири натпревари. Моментално се наоѓаат на 10-та позиција и се далеку од позиција која води во Европа.

Бордо

Иако од клубот на почетокот на сезоната најавија дека овој тим ќе се бори за европски успех, сепак тие се поблиску до елиминација отколку до таква позиција. Тие од досега изиграни 17 кола имаат запишано 5 победи, 7 реми и 5 порази со гол разлика од 20 постигнати и 20 примени.

Предлог

Ница игра нешто подефанзивно, а Бордо пак спротивно игра отворено. Според нас ова е тежок натпревар за да се типуваме на конечен исход, па затоа решивме да типуваме на голови. Наш предлог е гол-гол, а тоа може да го изиграте во 1xBet со коефициент од 2.11.

Add a Comment