Типови

Среда, 14/11 - Фудбал, Англија, Национална Лига Југ
14/11Глостер Сити АФК vs Вокинг1X2тип: 2
7 / 10 единици
13/11/2018 15:51
Глочестер - Вокинг
Глочестер е во катастрофална форма, а нашето предвидување е дека Вокинг ќе ја искористи таа ситуација.

Глочестер


Глочестер започна солидно, но во последно време потфрли и успеа да врзе 6 порази по ред, па затоа падна и на 19-та позиција, односно на само 3 бода над критичната позиција која води едно ниво подолу. Дефинитивно овој клуб има проблеми со офанзивниот сектор, бидејќи на последните пет натпревари имаат постигнато само 3 гола.


Вокинг


Вокинг е сериозен кандидат за промоција, а уште на почетокот на сезоната плановите на овој клуб беа тие. Засега се држат одлично, а за тоа ни зборува и одличната 3-та позиција која ја имаат на табелата. Формата не им е баш сјајна, но сепак имаат големи очекувања за овој натпревар.


Предлог


Светските букмејкери, улогата на фаворит му ја препишуваат на гостите. Сепак тоа е така поради позициите на табелата, а и поради изминатите неколку натпревари. Ние се согласуваме со нив и типуваме победа за гостите. Тоа може да го изиграте во 1xBet со коефициент од 1.97.

Add a Comment