Петок, 09/11 - Фудбал, Данска, Супер Лига
09/11Брондби vs АГФ АрхусДа постигне погодок - двете екипитип: Да
7 / 10 единици
08/11/2018 18:13
Бронби - Архус
Бронби запиша два порази по ред, а Архус е во лоша форма и тоа подолг временски период.

Бронби


Бронби во последните две кола врз два порази, но тие до некаде можеби се оправдани бидејќи беа нанесени од Митиланд и Копенхаген. Сепак тоа се противници кои не смеат да се потценат во никој случај. Бронби моментално се наоѓа на средината на табелата и оваа сезона игра по системот топло – ладно.


Архус


Тимот на Архус го зафати лош период, а доказ за тоа ни се шесте последователни натпревари каде што немаат забележано победа. Во тој период тие запишаа три реми и три порази, па затоа и паднаа 9-та позиција. Со ваквото темпо на игра немаат големи шанси за успех.


Предлог


Во данскиот фудбал најчесто гледаме отворен пристап, а таквите натпревари секогаш се одликуваат со голови. Нашето предивдување за овој натпревар е исто ефикасност, односно типуваме гол-гол. Тоа може да го изиграте во 10Bet со коефициент од 1.63.

Be the first to comment

Leave a Reply