Типови

Сабота, 11/08 - Фудбал, Шведска, Аллсвенскан
11/08Оребро vs БромапојкарнаВкупно погодоци - над/подтип: Под 2.50
7 / 10 единици
10/08/2018 15:01
Еребро - Бромапојкарна
Двата тима „бркаат“ три бода, а освен тоа и едните и другите се во многу лоша форма.

Еребро


Еребро моментално е во катастрофална форма и нема победа на последните пет натпревари, односно има само едно реми, а останатото е пораз. Во овој натпревар влегува демотивирано откако претрпе пораз од Хакен, а ако продолжи со ваквите резултати, нивниот опстанок ќе биде доведен во прашање.


Бромапојкарна


Тимот на Бромапојкарна беше исто како и Еребро во доста лоша форма, односно немаше победа на последните шест натпревари. Во последниот натпревар, лошата серија заврши и издвои очекувана победа над последнопласираниот Далкурд.


Предлог


Конечниот исход за овој натпревар да се типува е многу тешко. И на двете екипи им жежи па ќе сакаат да земат три бода. Како и да е ние очекуваме мирен натпревар без многу голови, па затоа типуваме 0-2 гола. Тоа може да го изиграте во Coinbet24 со коефициент од 2.25.

Add a Comment