Типови

Петок, 10/08 - Фудбал, Франција, Лига 1
10/08Олимпик Марсеј vs Тулуз ФК1X2тип: 1
10 / 10 единици
09/08/2018 14:27
Марсеј - Тулус
Сезоната во франција ќе ја отворат екипите на Олимпик Марсеј и Тулус. Марсеј сака победа на домашен терен.

Марсеј


За време на паузата Марсеј изигра неколку контролни натпревар. Од тие резултати може да заклучиме дека тимот е во лоша форма, а според најавите на клубот, тие имаат големи амбиции. Во последните четири натпревари немаат победа, но најверојатно тие грешки се воочени и отстраните, па сега ќе се чека победа.


Тулус


Тулус исто така во контролните натпревари не беше воопшто убедлив иако играше и неколку натпревари со екипи од понизок ранг. Во ланската сезона, едвај спаси жива глава, односно остана во елитата преку бараж. Најверојатно оваа сезона ќе го прескокне тоа црно сценарио.


Предлог


Марсеј е далеку поквалитетен тим за разилика од Тулус. Веруваме дека сезоната на домашен терен ќе сакаат да ја започнат со победа, па затоа типуваме победа за нив. Тоа може да го изиграте во Coinbet24 со коефициент од 1.45.

Add a Comment