Типови

Среда, 18/07 - Фудбал, Меѓународен, Клупски пријателски натпревари
18/07Бури vs ЕвертонПолувреме/Крајтип: 2/2
7 / 10 единици
17/07/2018 13:23
Бјури - Евертон
Евертон е далеку поквалитетен тим за разлика од 4-то лигашот Бјури. Сметаме дека натпреварот ќе го реши уште во првото полувреме.

Бјури


Тимот на Бјури имаше катастрофална сезона и заврши на последната позиција на табелата во Лига еден. Од вкупните 46 натпревари победија само 8 пати, а тоа е доволна причина да се преселат едно ниво подолу.


Евертон


Премиерлигашот Евертон минатата сезона ја започна одлично, но сепак не успеа да забележи некој европски успех. Заостана 5 бода, зад позицијата која ја држеше Барнли, а водеше во квалификациите за ЛЕ. Пред почетокот на сезоната ова ќе им биде одлична можност за да ги санкционираат недостатоците кои ги има клубот.


Предлог


Евртон е апсолутен фаворит на овој натпревар. Се разбира дека тоа ќе биде така со оглед на тоа што дуелот е помеѓу два различни клуба по квалитет. Ние типуваме дека Евртон ќе го реши овој натпревар уште во првото полувреме, односно 2/2. Тоа може да го изиграте во 1xBet со коефициент од 1.81.

Add a Comment