Типови

Четврток, 12/07 - Фудбал, Исланд, Урвалсделид
12/07Гриндавик vs КА АкуреириДа постигне погодок - двете екипитип: Да
6 / 10 единици
11/07/2018 13:00
Гриндавик - КА
Двете екипи знаат да прикажат ефикасни и отворени натпревари, а тие дуели се одликуваат секогаш со многу голови.

Гриндавик


Тимот на Гриндавик во овој натпревар влегува демотивиран откако успеа да врзе два порази на гостински терен. Овој тим има проблем со недостаток на конзинстентост, односно не знае да задржи добар резултат.


Акурејри


Акурејри ја започна доста лошо оваа сезона, но во последно време ги поправа грешките и барем засега се наоѓа на посигурните позиции. Овој тим игра доста отворен фудбал, а доказ за тоа ние гол разликата на табелата.


Предлог


Според досегашните прикажани резултати, најлогичен тип за овој натпревар ни е типувањето на голови. Ние предвидуваме дека на овој натпревар ќе има најмалку по еден гол на двете страни. Тоа може да го изиграте во 10Bet со коефициент од 1.64.

Add a Comment