Брдаровски
Светско Првенство - Мундијал во Русија 2018

Фудбалерите типуваат за вас: Брдаровски ја типува Група Ц, Ќумбев со типови за Група Д

Во сабота Светското Првенство ќе ни понуди богата програма натпревари. На програмата се натпреварите од првото коло во две групи, Ц и Д. Овие две групи ги анализираат и типуваат Владица Брдаровски, фудбалерот на Вардар, […]

Светско Првенство - Мундијал во Русија 2018

НАЈАВА МУНДИЈАЛ: Германија – „Панцирите“ спремни да ја променат историјата!

Остануваат точно уште 32 дена до почетокот на Светското првенство во Русија, па нашата редакција секој ден детално ќе ви претставува по една од 32-те репрезентации учеснички на Мундијалот. Од 14-ти јуни до 15-ти јули […]

Светско Првенство - Мундијал во Русија 2018

НАЈАВА МУНДИЈАЛ: Шведска – Го немаат Ибра, но имаат тимски дух

Од 14-ти јуни до 15-ти јули фудбалот ќе биде главна тема во целиот свет, а се останато ќе биде споредно. Мундијалот се враќа на Стариот континет и ќе се одржи во Русија, поточно на 12 […]

Светско Првенство - Мундијал во Русија 2018

Кој ќе биде победник во групата? Еве што велат обложувалниците!

Од 14-ти јуни до 15-ти јули фудбалот ќе биде главна тема во целиот свет, а се останато ќе биде споредно. На неколку денови пред почетокот, светот веќе го тресе мундијалската треска, а обложувалниците се спремни […]

екстра тикет
Бонус

Обложувалниците се изјаснија: Овие се коефициентите за победник на Мундијалот!

Само уште малку време остана до најинтересното репрезентациско натпреварување во фудбал. Обложувалниците со цел да привлечат повеќе клиенти ни прикажаа доста различни игри, а тука е најпознатата и најдолгорочната за ова натпреварување. Тоа е играта […]

Светско Првенство - Мундијал во Русија 2018

НАЈАВА МУНДИЈАЛ: Костарика – Кејлор Навас и дружината можат да бидат „нагазна мина“

Од 14-ти јуни до 15-ти јули фудбалот ќе биде главна тема во целиот свет, а се останато ќе биде споредно. Мундијалот се враќа на Стариот континет и ќе се одржи во Русија, поточно на 12 […]

Светско Првенство - Мундијал во Русија 2018

НАЈАВА МУНДИЈАЛ: Швајцарија – Селекцијата на „странци“ може да биде изненадување на СП

Од 14-ти јуни до 15-ти јули фудбалот ќе биде главна тема во целиот свет, а се останато ќе биде споредно. Мундијалот се враќа на Стариот континет и ќе се одржи во Русија, поточно на 12 […]

Светско Првенство - Мундијал во Русија 2018

НАЈАВА MУНДИЈАЛ: Србија – какви се шансите на нашиот сосед!?

Од 14-ти јуни до 15-ти јули фудбалот ќе биде главна тема во целиот свет, а се останато ќе биде споредно. Мундијалот се враќа на Стариот континет и ќе се одржи во Русија, поточно на 12 […]

Светско Првенство - Мундијал во Русија 2018

НАЈАВА МУНДИЈАЛ: Бразил – „Кариоките“ спремни да ја освојат Русија!

Од 14-ти јуни до 15-ти јули фудбалот ќе биде главна тема во целиот свет, а се останато ќе биде споредно. Мундијалот се враќа на Стариот континет и ќе се одржи во Русија, поточно на 12 […]

Светско Првенство - Мундијал во Русија 2018

НАЈАВА МУНДИЈАЛ: Нигерија – Ако играат добро колку што им се продава дресот имаат шанси!

Од 14-ти јуни до 15-ти јули фудбалот ќе биде главна тема во целиот свет, а се останато ќе биде споредно. Мундијалот се враќа на Стариот континет и ќе се одржи во Русија, поточно на 12 […]