Екстра тикет од Coinbet24: Зголемени коефициенти за 20% (16.07.2018)

екстра тикет

Обложувалницата Coinbet24 излезе со специјална понуда за вас „Екстра тикет“ на кој добивате 20% зголемени коефициенти секој ден.

Coinbet24 е една од водечките обложувалници на македонскиот пазар и постојано ја зголемува својата понуда со цел да ги задоволи љубителите на обложувањето.

„Екстра тикетот“ е понуда која што сигурно ќе ви се допадне, бидејќи добивате 20% поголеми коефициенти.

Во денешниот тикет Coinbet24 нуди 4 натпревари чии стандарден коефициент изнесува 15.54, меѓутоа со уплата на истиот добивате квота 18.65.

екстра тикет

Изиграј го екстра тикетот на Coinbet24

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*